ANAF angajează inspectori antifraudă. Care sunt condițiile

foto:www.capital.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, pe 11 februarie, un concurs pentru ocuparea a 132 de funcții publice de inspector antifraudă la Direcția generală antifraudă fiscală.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să aibă cetățenia română și domiciliul în România, să aibă minim 18 ani, „o stare de sănătate corespunzătoare funcției publice pentru care candidează, atestată pe bază de examen medical de specialitate”.

De asemenea, candidatului i se mai cere „să nu fi fost condamnat(ă) pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea”.

Concursul costă în trei etape: selecția dosarelor de înscriere; proba scrisă și interviul. Proba scrisă va fi sub forma unor teste-grilă și se va desfășura pe 11 februarie. Mai multe detalii le găsiți – AICI.

Lista posturilor vacante, cererea de înscriere și bibliografia le găsiți – AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.