Veste bună pentru copii! Moş Crăciun îşi instalează căsuţa în centrul Făgăraşului

mos-craciun
foto: Click

Mai sunt doar câteva zile până când, la Făgăraș, Târgul de Crăciun își va deschide porțile în Centrul Vechi. Pe lângă comercianți, anul acesta târgul va avea un nou invitat. E vorba de însuși Moș Crăciun care se va muta pentru câteva zile la noi, iar micuții făgărășeni vor avea ocazia să lase scrisoarea cu dorințe chiar Moșului sau să-i spună personal ce ar dori să găsească sub brad în seara de Ajun.
În plus, reprezentanții Primăriei Făgăraș împreună cu Moș Crăciun au inițiat campania ”Dăruiește ca să primești!”. Astfel, organizatorii s-au gândit ”să testeze” bunătatea fiecărui copil din oraș și să-l transforme în ajutorul moșului. Ce are de făcut micuțul din ”funcția” pe care o primește? Nimic greu! Trebuie să găsească pe acasă o jucărie pe care nu o mai folosește și să o aducă lui Moș Crăciun. În seara de Ajun, Moșul o va duce copiilor mai puțin norocoși, iar ajutoarele lui Moș Crăciun vor fi și ele răsplătite pentru bunătate.
Nu-i așa că nu e greu ”să dăruiești ca să primești”, chiar dacă ai doar câțiva anișori?
Copiii sunt aşteptaţi, însoțiți de părinți în fiecare după-amiază, între 13 si 23 decembrie, în Centrul Vechi la Târgul de Crăciun !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.