Candidaţii PMP, de vorbă cu făgărăşenii

pmp Luminiţa Adam, candidatul care deschide lista PMP la Camera Deputaţilor, în judeţul Braşov a fost azi în municipiul Făgăraș pentru a sta de vorbă cu făgărăşenii. Alături de deputata Luminiţa Adam a fost şi o întreagă echipă şi chiar oameni ai locului, consilieri locali din Ţara Făgăraşului.

„Ca de obicei nu am fost singură, ci împreună cu colegii mei domnii Laurian Claudiu Pop, Silviu Melinte și Todoran Grigore. De data această ni s-au alăturat si conslierul local al localității Recea, domnul Ionuț Bârgăoanu și domnul Florin Surdu, de asemenea consilier local, din comuna Sâmbăta de Sus. Fiindcă suntem în campanie electorală, am zis să profităm de ocazie și să discutăm cât mai mult cu oamenii, să ascultăm noi de această dată ce au de spus, care sunt dificultățile cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

luminita-adamDoar prin dialog direct putem să identificăm problemele reale ale românilor și să găsim împreună soluții țintite spre rezolvarea acestora. Pornind de la această idee nu ne-am dat în lături nici eu, nici colegii mei să intrăm direct în scările de bloc ale oamenilor și să stăm de vorbă cu ei. Cu toții au fost receptivi și au demonstrat un real interes fața de proiectele Partidului Mișcarea Populară. Noi ne-am luat angajamentul ca în mandatul viitor să demarăm aceste proiecte spre a rezolva problemele de care se lovesc oamenii zi de zi  și de asemenea am promis că până la sfârșitul campaniei electorale ne vom reîntoarce în Făgăraş pentru a discuta mai pe larg despre toate aceste aspecte“, a declarat av. Luminiţa Adam, candidatul PMP la Camera Deputaţilor.

Şi pentru că astăzi a fost zi de mare sărbătoare, echipa Partidului Mişcarea Populară s-a oprit vreme de un ceas şi la slujba Sântului Ierarh Andrei de la Catedrala Ortodoxă.

COD AEP 11160002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.