Cetatea Făgăraşului, la Târgul de Turism al României

sursa: facebook
sursa: facebook

Reprezentanţii Cetăţii Făgăraşului vor fi prezenţi pentru a treia oară la Târgul de Turism al României, desfăşurat în perioada 17-20 noiembrie, la Bucureşti. Participările trecute la acest târg a avut succes, dovadă fiind numărul tot mai mare de turişti care au călcat pragul Cetăţii Făgăraş.

Şi anul acesta suntem prezenţi la Târgul de Turism de la Bucureşti, care se desfăşoară în această săptămână, cu o echipă formată din cinci colegi şi vom promova, ca de obicei, Cetatea Făgăraşului, dar şi zona Ţării Făgăraşului. Avem un stand, suntem în pavilionul C3, şi l-am pregătit cu materiale de promovare: pliante, broşuri, vederi, calendare care promovează cetatea noastă“, ne-a declarat Elena Băjenaru, directorul Muzeului „Valer Literat“.

Promovarea intensă  în târgurile de turism a dus ca tot mai mult turişti români şi străini să aleagă să facă un popas la Cetatea lui Mihai Viteazu. În luna octombrie, a fost vândut biletul cu numărul 100.000, faţă de 75.000 de turişti în anul 2015.

Într-adevăr am avut succes, dovadă că numărul de turişti a crescut comparativ cu anul trecut destul de mult. Am constat la celelalte două prezenţe că cetatea era cunoscută de vizitatorii care practică un turism de familie, dar mai puţin vizibilă pentru firmele de turism. Noi credem că punctul câştigat prin participarea la aceste două târguri de turism ale României a fost tocmai integrarea cetăţii în aria firmelor de turism, fie cele care aduc turişti din România, fie cele care aduc turişti de afară“, ne- a mai spus Elena Băjenaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.