Hansel şi Gretel, de 14 ori pe podium

hansel-0Micuţii dansatori făgărăşeni ai trupei Hansel şi Gretel s-au făcut din nou remarcaţi la concursul internaţional la care au participat weekendul trecut. Nu mai puţin de 14 premii au adus dansatorii acasă.

În zilele de 22  şi 23 octombrie 2016, Trupa de dans Hansel şi Gretel, a participat la un concurs internaţional de dans „Europeann Grand Prix”. Au concurat cu 40 de şcoli de dans din 9 ţări, respectiv: Serbia, Ungaria, Muntenegru, Republica Moldova, România, Grecia, Bulgaria, Japonia.

„Concurenţa a fost foarte mare, un concurs mult mai greu decât celelalte la care am mai participat, dar copiii mei, care sunt nişte luptători adevăraţi, mi-au făcut cinste ca de obicei, şi au urcat Făgăraşul pe podium de 14 ori“, a spus Adela Mihalcea, instructorul trupei.

hansel-mariaDansatorii făgărăşeni nu s-au speriat de concurenţă, nu s-au speriat nici de faptul că majoritatea competitorilor cu care au concurat au venit de la şcoli de dans, unde se repetă câte trei patru ore pe zi, ci cu curaj, cu pasiune şi cu ambiţie, au dansat şi au câştigat, reuşind să obţină şi un premiu special, oferit de juriu, premiu care le va da şansa să participe gratuit cu dansul “Step Up” la competiţia Internaţionala care va avea loc în decembrie, la Zlatibor.

„Cu acest dans am obţinut locul I şi a fost considerat cel mai bun dans în formaţie din această competiţie. Copiii au muncit foarte mult, acest dans fiind încadrat la Contemporan -Street Dance…deci paşi diferiţi, coregrafie diferită pentru fiecare pereche, prize cu grad ridicat de dificultate,etc…Cum spun ei “Ne-a ieşit super, dar poate doriţi să vă arătăm vânătăile şi beşicile de la mâini şi de la picioare“,a mai adăugat Adela Mihalcea.

hansel-10La acest concurs au participat cu 14 dansuri şi pentru toate au obţinut premii.

Copiii au obţinut:7 locul I, 4 locul II, 3 locul III.

hansel-1

hansel-2 hansel-3hansel-4hansel-5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.