5 medalii pentru înotătorii făgărăşeni. Bravo, copii!

inot-4
foto: facebook

Mai mulţi tineri făgărăşeni au participat sâmbătă, 22 octombrie la Cupa Sprint, Sfântu Gheorghe, competiţie unde s-au întrecut  peste 150 de concurenţi de la 9 cluburi din ţară. Înotătorii făgărăşeni au reuşit să se facă remarcaţi şi să urce pe podium. Mai mult, copiii şi-au atins obiectivul de participare de a realiza cel puţin un record personal. 

A fost o zi cu emoţii mari pentru înotătorii făgărăşeni care fac parte din Clubul Sportiv Corona Braşov şi sunt pregătiţi de antrenoarea Alina Hristov, dar şi de prof. Aurelian Curticăpean. Aceştia au participat la Cupa Sprint Sfântu Gheorghe, ediţia a 6-a. Munca depusă de aceşti copii nu a rămas fără rezultate. Sierra Manhardt a obţinut locul 1 la  50 m spate, o premieră pentru înotul făgărăşean, locul 2 la 50 m liber şi 50 m fluture.

Vlad Curticăpean a obţinut 2 medalii de bronz (50 liber şi 50 spate).

Au mai concurat: Alex Curticăpean (un loc 4 şi unul 5, din 22 de sportivi), Cristea Maia, locurile 7,8 şi 10 din 22 sportivi, Bianca Manhardt, locurile 12 şi 13 din 22 de participanţi şi Cîrje Iarina , locul 11 din 22 de concurenţi.

inot-1„Este de menţionat că toţi înotătorii făgăraşeni şi-au realizat obiectivul de participare, realizând cel puţin un record personal. Lupta cu timpul şi cu sine este cel mai dur şi în acelaşi timp cel mai frumos concurent“, a spus prof. Aurelian Curticăpean.

Premierea a fost făcută de multiplul campion naţional la înot, Dragoş Coman.

inot-2inot-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.