Ţara Făgăraşului, reprezentată de o singură asociaţie de promovare

 consilieri sedintaŢara Făgăraşului va fi reprezentată la târgurile de turism de Asociaţia de Promovare Turistică Proturism Ţara Făgăraşului al cărei membru fondator este municipiul Făgăraş. Înfiinţarea acestei asociaţii reprezintă o posibilă soluţie pentru revitalizarea turismului în zona noastră. La şedinţa extraordinară, consilierii locali au aprobat aderarea municipiului Făgăraş ca membru fondator, dar şi cotizaţia cu care participă Făgăraşul.

Scopul asociaţiei este acela de a aduna laolaltă toţi factorii care pot contribui la dezvoltarea turistică a zonei. Membrii fondatori ai asociaţiei sunt: Municipiul Făgăraş prin Consiliul Local, Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă a Turismului în Ţara Făgăraşului, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Ţara Făgăraşului, Camera de Comerţ Făgăraş, Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea – prin clasa de turism şi alimentaţie publică, Muzeul Ţării Făgăraşului şi unităţile de cazare, pensiunile agroturistice din zonă.

Printre obiectivele asociaţiei enumerăm:

  • Promovarea pe plan intern şi extern a produselor şi serviciilor turistice, precum şi a bogăţiei de valori culturale, istorice şi naturale din Ţara Făgăraşului;
  • Realizarea unor materiale unitare de promovare turistică;
  • Reprezentarea unitară a Ţării Făgăraşului la manifestările interne şi internaţionale destinate promovării turistice;
  • Colaborarea cu agenţiile de turism din zonă, şi nu numai, în elaborarea pachetelor turistice destinate atragerii grupurilor de vizitatori.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.