Tânăr decedat în accident de maşină în Făgăraş

accident 2Un tânăr de 22 de ani din Ploieşti şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă la intrarea în Făgăraş dinspre Braşov. Accidentul a avut loc la ora 5.25 şi se pare că şoferul a adormit la volan.

„În dimineaţa zilei de 4 februarie, în jurul orei 5.25, am avut un eveniment rutier pe raza municipiului Făgăraş, în următoarele împrejurări. Este vorba despre un atoturism marca Citroen, înmatriculat în Italia, condus de către un tânăr de 22 de ani din municipiul Ploieşti care se deplasa din direcţia Braşov spre Sibiu. Ajuns în municipiul Făgăraş, pe strada Tudor Vladimirescu, din cauze necunoscute, probabil a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a lovit sistematizarea rutieră a sensului giratoriu, răsturnându-se. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.

accidentÎn continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului“, a spus inspectorul principal Alexandru Rus, de la Biroul de Poliţia Rutieră Făgăraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.