SENS UNIC, temporar, pe str. Titu Perția și I. M. Klein

Se instituie sens unic de mers, începând din 30 martie 2022, de la intersecția str. Titu Perția-case cu Titu Perția-blocuri, până la intersecția I. M. Klein cu str. Doamna Stanca. Astfel, strada Titu Perția devine drum cu prioritate, iar pe str. I.M. Klein va fi montat indicator de STOP, anunță Primăria Făgăraș.

Pe tronsonul de drum de la intersecția str. Titu Perția case și blocuri spre sensul giratoriu din str. Doamna Stanca se va circula în continuare pe ambele sensuri.

Decizia a fost luată pentru evitarea blocajelor în traficul rutier, având în vedere începerea lucrărilor de modernizare a Colegiului Național „Doamna Stanca” și relocarea elevilor în clădiri situate pe str. I. M. Klein, unde va avea acces și autobuzul Serviciului de Transport Public Local, care va transporta copiii la cursuri.

Un comentariu la „SENS UNIC, temporar, pe str. Titu Perția și I. M. Klein

  • martie 29, 2022 la 7:32 am
    Permalink

    Pe str. Teiului,la trecerea de pietoni înainte de sensul giratoriu la lic.Radu Negru, de ce se instalează limitatoare de viteză,apoi după câteva luni se desfac,după alte luni se montează iarăși…..etc….oare tovarășul primar este bătut în cap?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.