Ordin de protecție față de un bărbat care și-a amenințat mama

La data de 13 martie 2022, în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 64 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fiul său.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama sa, în timp ce se aflau în interiorul curții imobilului de domiciliu, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.