Care sunt cel mai buni pantofi pentru condus și zile lungi?

Suntem cu toții familiari cu tipul de confort oferit de pantofii sport clasici, însă dacă ne interesează să avem o estetică mai aparte care să nu fie neapărat pe linia sport, pantofii de acest fel nu sunt răspunsul.

De fapt, tipul de pantofi care îți vor fi cel mai puternic aliat la drum lung, fie că ești în spatele volanului sau mergi pe jos, sunt mocasinii.

De ce sunt mocasinii ideali pentru condus și mers de lungă distanță?

Mocasinii sunt răspunsul la nevoia femeii de a face față provocării mediului urban – aceea de a fii activă, însă, în ceea ce privește stilul personal, să se încadreze între granițele casual-elegant. Mocasinii sunt cea mai bună opțiune și din alte motive: 

Au talpa subțire, dar rezistentă

Talpa subțire te ajută să simți pedala mai bine, și, deci, să stăpânești autoturismul cu mult mai multă ușurință. Vei simți imediat diferența între niște pantofi (chiar și sport) cu talpa groasă, mult mai îndepărtate de nivelul solului, și mocasini. Mocasinii îți îngăduie o conexiune mai bună cu pământul, vei putea simți altfel fiecare pas. 

În același timp, talpa mocasinilor este flexibilă, ceea ce conferă multă mobilitate și confort. Două lucruri esențiale pentru orice drum lung.

Nu trebuie să porți șosete

De fapt, e chiar recomandat să te abții de la asta. Nu o să te aresteze poliția stilului dacă porți șosete vizibile cu mocasini, dar vei risca niște priviri nedumerite, sau chiar dezaprobatoare. Faptul că poți să nu porți șosete cu mocasini va fi un avantaj clar în special în zilele călduroase. 

Sunt foarte versatili și longevivi 

Poți purta acest tip de pantof cu multe tipuri de pantaloni, fără să te limiteze în alegeri. Poți opta ori pentru un look casual, dar se pliază și pe un stil business. 

Bineînțeles, dacă ai un stil mai feminin, îți poți potrivi mocasinii și la rochiile de vară. Totul ține de modelul ales și de culoare. Poți găsi o varietate de culori și modele de mocasini pentru femei pe epielenaturala.ro 

8 martie mocasini femeie piele naturala

Mocasinii nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, aceștia fiind opțiunea cea mai sigură atunci când ești în impas. Când știi că te așteaptă o zi lungă, că trebuie să te prezinți cât mai bine și că nu știi niciodată dacă va trebui să faci un sprint, sau să mergi dintr-o întâlnire într-alta. Iar când vei ajunge într-un final acasă, picioarele tale vor fi recunoascatoare pentru alegerea ta. 

Sursa imagine: pexels.com, negativespace.co

(articol de la partener)

 

Un comentariu la „Care sunt cel mai buni pantofi pentru condus și zile lungi?

  • martie 8, 2022 la 6:58 am
    Permalink

    Acești mocasini foarte confortabili,sunt cumva ,,moca,,?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.