Făgăraș. Oferte de ajutor pentru refugiații din Ucraina de la 26 de oameni de bine, ONG-uri sau companii

Și la Făgăraș, campania de ajutorare pentru refugiații din Ucraina continuă. După două zile de la lansare, aproape 30 de oferte de la oameni de bine au fost făcute la sediul Fundației Comunitare Țara Făgărașului. Pe pagina de socializare, reprezentanții fundației au postat aseară un bilanț al primelor două zile de campanie, în care se specifică faptul că făgărășenii pot veni în continuare cu donații, zilnic, în intervalul orar 12.00-20.00 până vineri, 4 martie.
fundatie2„Mulțumim, comunitate! 🙏🏻
La două zile de când am lansat centralizatorul resurselor umanitare din Țara Făgărașului, am centralizat oferte de ajutor pentru refugiații din Ucraina de la 26 de oameni de bine, ONGuri sau companii. Aceste oferte înseamnă:
🟢 9 oferte pentru donarea de bunuri materiale (echipamente, corturi, pături, haine, produse de igienă, etc.)
🟢 8 oferte pentru donarea de alimente neperisabile (transport, traducere, asistență medicală, asistență psihologică, etc.)
🟢 6 oferte pentru asigurarea unor servicii
🟢 10 oferte pentru asigurarea mesei refugiaților
🟢 14 oferte pentru cazarea refugiaților, totalizând aproximativ 120 de locuri de cazare
🟢 8 oferte pentru voluntariat
Dacă doriți să ajutați, vă invităm să completați formularul disponibil aici: https://forms.gle/9ToC4NerYLc7973fA.
ℹ️ În prima zi de la lansarea Fondului de urgență pentru Ucraina, am mobilizat 10.150 de lei de la persoane fizice și juridice, cărora le mulțumim pentru generozitate! Puteți dona aici: http://fundatiactf.ro/donatii-online/ (vă rugăm să selectați „Fond Urgență Ucraina” pentru destinația sumelor).
ℹ️ Continuăm strângerea de produse necesare la graniță, la sediul Fundației, între orele 12:00 și 20:00. Campania pentru colectarea de produse se derulează zilnic, în intervalul orar 12:00 – 20:00, până vineri, 4 martie.
Facem #bine #împreună.“, este mesajul publicat de reprezentanții Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.