O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, iar apoi le-a pus înapoi pe raft. Imaginile au fost postate pe TikTok, iar poliția din Sibiu s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru identificarea tinerei. Reprezentanții supermarketului se declară consternați că “cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență” și au verificat toate produsele de acest gen, în magazinul din Sibiu în care a fost făcută filmarea, potrivit turnulsfatului. ro

Pe video se vede cum tânăra, aflată într-un raion al supermarketului, are o cutie de prezervative în mână din care scoate unul, pe care îl înțeapă cu un ac de siguranță spunând “unul din trei, care sunt șansele”. Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

Polițiștii sibieni s-au autosesizat după publicarea imaginilor și au demarat o anchetă.

“Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință” a declarat, pentru TS, Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Până în prezent, la I.P.J. Sibiu nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu, mai adaugă Welter.

Și compania Auchan a reacționat și a trimis un punct de vedere. Astfel, reprezentanții companiei spun că imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

“S-a realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei,” spun cei de la Auchan.

“Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, incheie reprezentanții companiei.

Sursa: turnulsfatului. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.