A murit Victor Socaciu! Artistul brașovean avea 68 de ani

Victor Socaciu a murit astăzi, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, în ciuda eforturilor depuse de medici de a-i salva viaţa. Artistul se afla în spital de o lună de zile. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti, potrivit antena3.ro.

Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în stare gravă la spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar avea diabet.

Născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea – chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.