Realizarea rețelei de apă și canal, dar și modernizarea  unor drumuri la Voila

Câteva din problemele stringente ale cetățenilor satelor comunei Voila s-ar putea rezolva dacă autoritățile locale ale comunei ar câștiga cele două proiecte depuse în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny“.  Cele două proiecte în valoare de peste 43 de milioane de lei vizează atât realizarea de rețele de apă și canal în comună, cât și modernizarea drumurilor.

Un proiect important, pentru care s-au mai căutat surse de finanțare este cel privind realizarea rețelei de canalizare și a celei de apă, acolo unde nu există. Astfel, autoritățile au depus proiectul integrat  pentru înfiintarea retelei de canalizare menajera în localitatea Cincsor și localitatea Sâmbăta de jos și rețea de alimentare cu apă în localitatea Sâmbăta de jos, comuna Voila, jud. Brasov, proiect în valoare de 31,451,655 lei.

De asemenea, o altă prioritate este cea legată de infrastructura rutieră. În acest sens, reprezentanții Primăriei Voila speră să obțină fonduri și pentru cel de-al doilea proiect, respectiv „Modernizare drumuri în satele Dridif și Voivodeni  –  modernizare  podețe și pod rutier în comuna Voila, județul Brasov, proiect în valoare de 12,462,543 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.