Fii parte din proiectul „Un dar din suflet pentru pitici“

În luna decembrie 2021, Asociația Părinților din cadrul Liceului Teologic Ortodox ” Sf. Constantin Brâncoveanu” va desfășura proiectul caritabil ”Un dar din suflet pentru pitici”, prin care își propune strângerea de fonduri prin sponsorizare pentru modernizarea acoperișului de la Grădinița „Mateiaș Brâncoveanu“ din Făgăraș. Clădirea aparține Mitropoliei Sibiului și a fost dată în comodat Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“. O parte din fonduri pentru repararea acoperișului va veni de la Mitropolie și Protopopiatul Făgăraș iar o altă parte din donațiile strânse în cadrul acestui proiect.  

124 de copii frecventează în momentul de față Grădinița „Mateiaș Brâncoveanu“ din Făgăraș. Însă, clădirea are nevoie de lucrări de modernizare și în special la acoperiș, care se află într-o stare avansată de degradare. Suma pentru aceste lucrări este destul de mare și din acest motiv reprezentanții Liceului Teologic Ortodox au decis ca pe lângă fondurile care vor veni de la Mitropolie și Protopopiatul Făgăraș să organizeze un proiect caritabil, unde făgărășenii pot să doneze pentru aceste lucrări importante pentru micuții de aici.

În cadrul acestei activități de caritate sunt implicate cadrele didactice din grădiniță și de la Liceul Teologic Ortodox ”Sfântul Constantin Brâncoveanu”, precum și responsabilii Asociației de Părinți din cadrul Liceului și Protopopiatul Țării Făgărașului.

Am demarat un proiect caritabil luna aceasta, este un proiect de suflet, un proiect organizat în principal de către colegele mele educatoare de la grădinița „Mateiaș Brâncoveanu“, din centrul Făgărașului, dar ne implicăm și noi de la Liceul Brâncoveanu, atât profesorii, cât și eu. L-am numit un proiect de suflet pentru că se desfășoară în luna cadourilor. Proiectul vizează o donare de fonduri, o sponsorizare, pentru a fi reparat acoperișul grădiniței „Mateiaș Brâncoveanu“. Grădinița aparține de Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“, este o structură arondată nouă și are în momentul de față acoperișul într-o stare de degradare foarte avansată. Din acest motiv, ne-am gândit să participăm și noi cu o sumă de bani la repararea respectivului acoperiș, sumă de bani pe care sperăm să o adunăm din donații de la oameni de bine din Făgăraș, care doresc să ne ajute să reparăm acoperișul. Acest proiect este desfășurat împreună cu Mitropolia Sibiului și cu Protopopiatul Făgăraș.“, ne-a spus Cosmin Moldovan, directorul Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

Donațiile pot fi făcute în contul Asociației de Părinți din cadrul Liceului Teologic Ortodox ” Sf. Constantin Brâncoveanu”, cu sediul în Fagaras, str. Nicolae Bălcescu nr.20, CUI  30560026, având cont bancar nr. RO04BTRL 0080 1205 8624 77XX deschis la Banca Transilvania, reprezentată prin dl/dna. Sbârneciu Petronela, până la data de 31.12.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.