Făgăraș. O tânără a alertat polițiștii după ce mama ei a fost bătută de concubin

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 26 octombrie 2021, în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o tânără, cu privire la faptul că mama sa ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 35 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 35 ani, în timp ce se aflau pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *