Tânăr din Făgăraș, infectat cu Covid, a decedat

Primul deces în cazul unei persoane tinere, infectată cu noul coronavirus, s-a înregistrat azi-noapte la Spitalul din Făgăraș. Este vorba de un bărbat în vârstă de 32 de ani. Potrivit conducerii unității medicale, acesta suferea și de alte afecțiuni.

Alexandru Dobrilă s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani, azi-noapte la Spitalul din Făgăraș. Potrivit cadrelor medicale, acesta era infectat cu noul coronavirus, însă avea și alte afecțiuni. Pe pagina de socializare, rudele, prietenii deplâng moartea acestui tânăr.

alexDumnezeu sa te odihnească în pace, mult prea tânăr și prea devreme ai plecat dintre noi ! R.I.P“, „Dumnezeu sa te odihnească în pace!! 😪😔. Drum lin Alexandru …, „Drum lin Alexandru! Dumnezeu sa te aibă in paza lui!, Of Alex … 😔 sper ca unde esti acum e mult mai bine, odihna vesnica in pace 😭. Condoleante familiei indurerate! Va imbratisam si multa putere va dorim.“

Tot azi-noapte, la spitalul din Făgăraș s-au înregistrat alte cinci decese ale pacienților infectați cu noul coronavirus.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.