Trei soluții pentru accesarea unei sume de bani, pentru persoanele cu istoric bancar negativ

Există momente în viață în care este posibil ca orice persoană să aibă nevoie de acces rapid la o sumă de bani pentru urgențe, iar sursa acestor fonduri suplimentare să nu fie cea mai ușor de găsit. Fie că este vorba de urgențe personale, cum ar fi urgențele medicale, renovarea locuinței, sau repararea mașinii, fie că este vorba de a putea prinde o oportunitate de a achiziționa ceva la un preț preferențial, o afacere atractivă care ar putea fi pierdută dacă nu se poate aranja plata rapid, pot exista multiple scenarii în care accesarea unei sume de bani sa ofere o soluție perfectă.

Pentru majoritatea persoanele accesarea unui împrumut este o soluție simplă, multe bănci acordând destul de repede împrumuturi, însă, există o categorie de persoane care nu pot accesa aceasta variantă, datorită unui istoric negativ cu Biroul de Credite. Acestea, pot fi persoane bine intenționate, dar care fie au fost raportați în trecut pentru vreo întârziere de plată a ratei, fie au poprire pe salariu în urma unui litigiu comercial, bancar, sau familial.

Dacă te afli într-o situație asemănătoare, iată 3 opțiuni pentru obținerea rapidă a unor sume de bani:

 

  1. Împrumut rapid la instituții nebancare, fără verificarea istoricului în biroul de credit. Există instituții nebancare ce pot acorda credite fără verificare în biroul de credite, care nu vor ține cont de verificarea trecutului din acest punct de vedere, chiar dacă în trecut persoana în cauză a întâmpinat diferite probleme în restituirea sumelor de bani împrumutate. Mai mult, aplicarea pentru astfel de împrumuturi și obținerea aprobării acestora este mai ușoară și mai rapidă ca niciodată pe Creditfix.ro.

 

      2  Amanetare. Dacă aveți ceva de valoare, precum bijuterii din aur, puteți obține bani de la casele de amanet în câteva minute. Casele de amanet fie vă vor cumpăra articolele de valoare în numerar, fie, în unele cazuri, vă vor oferi contravaloarea articolului sub forma unui împrumut și vă vor păstra articolul ca garanție până când veți achita împrumutul. Casei de amanet îi pasă doar de valoarea la care pot revinde articolul de valoare, așa că nu le pasă cât de bun sau rău este istoricul dumneavoastră în Biroul de Credite.

 

    3. Vânzarea de obiecte personale. De asemenea, vă puteți vinde lucrurile de valoare prin intermediul site-urilor de profil. Convertirea unor bunuri în numerar, prin vânzare este una dintre cele mai simple modalități de a câștiga bani rapid. Această soluție, pe lângă faptul că nu necesită documente specifice sau verificări ale instituțiilor financiare are și alte beneficii, cum ar fi eliberarea spațiului de locuit de obiecte și bunuri care îl aglomerează.

În concluzie, aplicând oricare din soluțiile de mai sus se pot accesa rapid fonduri pentru rezolvarea oricărei situații urgente, chiar și de către cei care figurează la Biroul de Credit.

Sursa foto: Unsplash.com

(articol de la partener)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.