Moda anotimpului toamna! Iată care sunt articolele vestimentare feminine care se poartă și anul acesta

Toamna este unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai înșelătoare anotimpuri. Este perioada în care orice femeie poate să-și dea frâu creativității și să combine articolele vestimentare în cele mai inedite moduri posibile. Dar trebuie să ții minte un lucru important: moda nu-ți ține de cald în zilele friguroase, așa că neapărat ține cont și se acest aspect când îți creezi outfitul de toamnă. Am făcut o listă scurtă cu acele piese vestimentare care vor rămâne la modă și toamna aceasta. 

Articole vestimentare de purtat în fiecare toamnă:

  • Pantalonii și încălțămintea de toamnă

Poartă pantaloni lungi și, de preferat, care nu sunt rupți, pentru că frigul poate să-ți intre în oase chiar și prin cele mai subțiri deschizături. Dacă ești adepta fustelor și nu dorești să renunți la ele nici pe timp de toamnă, atunci este necesar să le porți cu ciorapi foarte groși.

Nu uita de încălțăminte! Singurii pantofi care se potrivesc și la pantaloni și la fuste, sunt cizmele și botinele. Dar dat fiind faptul că este vorba de moda tomnatică, pentru început este de ajuns să cumperi botine de toamnă potrivite și calitative pentru perioada ce urmează. Găsești botine superbe la Reverse.ro pentru toate stilurile și gusturile, la prețuri excelente. 

  • Eșarfa este scutul tău

Odată ce temperaturile încep să scadă, eșarfa devine scutul tău protector contra vremurilor reci. Acest articol vestimentar este esențial, pentru că-ți protejează gâtul și fața de vântul înghețat, iar în aceste situații ai nevoie de toată căldura din lume. 

Pe lângă faptul că te protejează de vânturile reci, eșarfa este un articol vestimentar foarte modern care poate fi purtat în extrem de multe moduri posibile. Poți să o porți în jurul gâtului, să o lași pe lateral, poți să o folosești drept pătură dacă stai la terasă până târziu și se potrivește foarte bine cu pălăriile și gecile de blugi. 

  • Paltonul este vestitorul toamnei

Paltonul este unealta magică a toamnei, acea piesă vestimentară care se potrivește tuturor și poate fi purtată în toate stilurile posibile. Când vine vorba de paltoane, silueta nu prea contează deoarece această haină specială poate fi purtată de oricine. 

Un alt avantaj al paltonului este ca poate fi purtat în orice culoare, dar este recomandat să optezi pentru culori din paleta cromatică a toamnei. Dar trebuie să fii atentă! Nu confunda paltonul de toamnă cu cea de primăvară. Cel de toamnă este mult mai călduros, are un material de catifea înăuntru care te protejează de vântul rece și de obicei este creat din material din bumbac. 

  • Pulovere pufoase și călduroase

Puloverele pufoase valorează mai mult decât o piesă vestimentară pe care o porți ca să-ți țină de cald toamna sau iarna. Un pulover care este bine ales, cu un material și croială calitativă, poate să domine toată ținuta ta. Tot ce trebuie să faci este să găsești culoarea potrivită outfit-ului tău și să îl asortezi cu restul pieselor vestimentare. 

Toamna necesită cea mai mare strategie creativă atunci când trebuie să alegi ținuta pentru perioada rece. Hainele groase pentru femei sunt, în primul rând, o barieră protectoare față de vremea rece, mai mult decât o opțiune de modă. De aceea femeile trebuie să fie cele mai creative și să se gândească să combine piesele vestimentare. 

Sursa foto: Unsplash.com

(articol de la partener)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.