Rețea de gaz în stațiunea Sâmbăta de Sus

Vești bune pentru proprietarii de pensiuni din stațiunea climaterică Sâmbăta de Sus. Primarul comunei anunță pe pagina de socializare că săptămâna trecută a fost semnat contractul privind racordarea și extinderea rețelei de gaze naturale în stațiunea Sâmbăta. Investiția este realizată de Distrigaz Sus Rețele împreună cu Engie Romania și costă peste 1,5 milioane lei.
gaz sambataJoi, 07.10.2021, am semnat din partea comunei noastre contractul de racordare si extindere a rețelei de gaze naturale în Statiunea Climaterica Sambata. Distrigaz-Sud Retele impreuna cu Engie Romania o sa construiasca pana la sfarsitul anului viitor aproximativ 6,5 km de conducta in vederea racordarii la retea a tuturor imobilelor existente in Statiune. Valoarea lucrarilor este de 1.554.128 ron finantata integral de catre Distrigaz Sud Retele.
Rugamintea noastra este ca pana la terminarea lucrarilor cei care nu aveti situatia juridica a imobilelor rezolvata sa incercati sa o faceti pentru a putea sa va racordati la reteaua de gaze.“, spune primarul comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.