Gest impresionant făcut de un clujean, după ce a fost operat la spitalul din Făgăraș

Un clujean, care a ales să facă o intervenție chirurgicală la spitalul din Făgăraș, a dorit să-și manifeste recunoștința față de personalul medical și față de conducerea instituției medicale, printr-o scrisoare. A mulțumit întregului colectiv de la Făgăraș pentru grija purtată , pentru promptitudine, profesionalism și dăruirea sufletească. I-a numit pe medicii din Făgăraș, adevărați eroi.

 Trăim vremuri confuze în care cadrele medicale sunt văzute diferit prin „lupa pacienților“. Din păcate, balanța înclină mai degrabă spre reproșuri decât spre recunoștință sau cei care sunt în ultimul caz preferă să se bucure de viață fără a simți să își facă publică povestea lor. Nu e și cazul  doctorului inginer Vasile Pompas din Cluj care, în calitate de pacient al spitalului din Făgăraș, a dorit să își arate recunoștința printr-o scrisoare pe care a trimis-o la Spitalul Municipal din Făgăraș.

Într-un moment de cumpănă, dificil al vieții mele am avut norocul să-mi fie recomandat Spitalul „Dr. Aurel Tulbure“ Făgăraș, mai precis Compartimentul Ortopedie- Traumatologie și desigur pe minunatul Om dr. Coza Răzvan – Ion.

Astfel după consultații, planificări și toate cele necesare, iată-mă în data de 21 septembrie 2021 internat în spitalul Făgăraș, la Compartimentul Ortopedie-  Traumatologie, cu diagnosticul Coxartroză bilaterală. Am  fost operat punându-mi-se  proteză totală de sold stâng de către o echipă de excepție de cadre medicale. Astfel aș dori să aduc mulțumirile mele în mod special domnului doctor Coza Răzvan Ioan, dar și excepționalei echipe de asistente și infirmiere  cu care domnia sa lucrează. “

Bărbatul a ținut să aducă mulțumiri echipei ATI.

Desigur nu se poate vorbi de o echipă chirurgicală fără ATI și de aceea mulțumiri  și mult respect pentru doamna doctor Tifla Ionela și întregii sale echipe pentru blândețea vorbelor și înaltul profesionalism“

La final clujeanul încheie printr-un mesaj emoționant.

Pentru mine voi toți, cadrele medicale din Spitalul din Făgăraș, în mod excepțional, cei din Compartimentul Ortopedie- Traumatologie sunteți adevărați eroi în fața cărora mă înclin și mă voi ruga ori de câte ori voi avea ocazia pentru sănătatea voastră și a familiilor domniilor voastre.

Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți și continuați așa.

Mulțumirile mele sunt vorbe scrise, însă ale voastre au fost fapte verificabile.“

Cu aleasă stimă și respect

Dr. ing. Pompas Vasile

Vezi în foto scrisoarea clujeanului.

IMG_20211006_105910 IMG_20211006_110147

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Iulia GRECU)

Un comentariu la „Gest impresionant făcut de un clujean, după ce a fost operat la spitalul din Făgăraș

 • octombrie 6, 2021 la 3:18 pm
  Permalink

  Dl. dr.ing. Pompas, fiind un om educat, a dorit sa-si manifeste multumirea fata de personalul medical, din spitalul nostru, implicat in tratarea domniei sale.Un lucru perfect NORMAL intr-o societate NORMALA.(Compartimentul Ortopedie, din fericire pt. fagaraseni, are un personal de nota ZECE; afirm asta din proprie experienta).
  Asa ar trebui TOT personalul din spital sa se comporte, iar multumirile pacientilor ar fi la fel de multe .
  Un lucru firesc, de bun simt devine “Gest impresionant” … din pacate…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.