Ești în căutare de decorațiuni interioare pentru casa ta? La Hornbach Brașov găsești tablouri pentru toate gusturile

Spațiul în care locuiești trebuie să fie definit prin funcționalitate, însă pentru a te simți cu adevărat acasă, este nevoie ca acesta să aibă o dimensiune estetică și să fie armonios din punct de vedere vizual. Pe lângă alegerea potrivită a gamelor de culori din casă, poți oferi farmec încăperilor și prin intermediul obiectelor decorative, iar cea mai convenabilă soluție sunt tablourile, deoarece nu ocupă mult spațiu și poți găsi opțiuni accesibile pentru toate buzunarele. La Hornbach Brașov, vei găsi mai multe tipuri de tablouri, care se potrivesc oricărui stil de amenajare.

Descoperă tablourile de la Hornbach și decorează-ți casa cu stil! 

  1. Tablouri canvas

Printre cele mai îndrăgite variante se numără tablourile canvas, care nu mai au nevoie de înrămare. Tot ceea ce trebuie să faci este să le atârni pe perete. Temele abordate în colecția disponibilă la Hornbach Brașov sunt variate, astfel că poți alege un tablou cu un subiect care se potrivește în orice cameră, oricare ar fi stilul estetic al încăperii respective. Poți alege dintre peste 200 de tablouri care ilustrează peisaje, portrete, scene urbane sau natură. Acestea sunt imprimate pe profil din lemn, cu dimensiuni variate și pot avea aspectul unei fotografii sau al unei ilustrații. Înainte de a face o alegere, ține cont și de semnificația culorilor și a efectului pe care le acestea le au asupra stării mentale. 

 

  1. Tablouri pe sticlă

 

Acestea au un aspect diferit față de cele de tip canvas și sunt potrivite în special pentru sufragerie și holuri. Cu toate acestea, tematica lor este la fel de variată și poți descoperi opțiuni potrivite și pentru bucătărie sau dormitor, precum cele cu subiecte culinare sau peisaje serene. Dimensiunile acestora încep de la 20×20 de centimetri și pot ajunge până la peste un metru lungime. Prețurile pornesc de la câteva zeci de lei, astfel că oricine își poate permite un obiect decorativ de efect în casă.

 

  1. Tablouri pictate manual

 

O altă variantă este aceea a tablourilor realizate manual, potrivită pentru cei care au gusturi mai excentrice în materie de artă și prețuiesc abordările non-tradiționale. Și acestea se găsesc la prețuri extrem de avantajoase și pot transforma aspectul oricărei încăperi. De la teme florale și botanice, până la creații abstracte, tablourile pictate manual sunt concepute folosind culori mai intense și mai îndrăznețe, însă pot fi la fel de ușor integrate în cadrul oricărui tip de amenajare. 

 

La Hornbach Brașov, vei găsi și tablouri înrămate sau realizate pe suport de lemn, cu ajutorul cărora să transformi rapid o cameră banală într-una plină de farmec, fără să cheltui sume exorbitante. Fie că alegi un tablou în stil realist, fie că te orientezi spre unul cu temă abstractă, rezultatul va fi unul plăcut din punct de vedere vizual. Pereții casei tale vor arăta mai bine ca niciodată, iar acest lucru se va reflecta și în starea ta de spirit. Vizitează magazinul Hornbach din Brașov, verifică gama de decorațiuni disponibile și alege tabloul care se potrivește în locuința ta! 

Sursa foto: Pexels.com

(articol de la partener)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *