INFORMARE

Această informare este efectuatã de: APA CANAL SIBIU S.A. SUCURSALA EXPLOATARE FĂGĂRAŞ, str.Şos.Ileni, nr.1, loc.Făgăraş, jud.Braşov, telefon 0268211218 / 0268213009, ce intenţioneazã să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Braşov 3 avize de amplasament pentru realizarea lucrãrilor:

  1. Reabilitare rețea de ditribuție apă potabilă pe străzile 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov
  2. Reabilitare rețea de distribuție apă potabilă și branșamente localitatea Luța, comuna Beclean, județul Brașov
  3. Reabilitare rețea de distribuție apă potabilă cu branșamente și rețea canalizare cu racorduri Parc Regina Maria din municipiul Făgăraș, județ Brașov

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent urmãtoarele ape uzate: ape menajere, ce se vor evacua în Râul Olt dupã ce au fost epurate prin staţia de epurare mecano-biologică.

Aceste investiţii sunt existente.
Această solicitare de avize este conformã cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Persoanele care doresc să obţinã informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizelor de gospodãrire a apelor pot contacta solicitantul de avize la adresa menţionatã.
Persoanele care doresc să transmitã observaţii, sugestii şi recomandãri se pot adresa solicitantului la adresa jud.Brasov, mun.Fagaras, Sos.Ileni, nr.1, persoană de contact inginer șef sucursală Breneşu-Rădoiu Cristina, nr. de telefon 0268211218 dupã data de 30.06.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.