Casa Municipală de Cultură organizează în luna septembrie evenimente pentru toate gusturile

Luna septembrie vine cu evenimente pentru toate gusturile organizate de Casa Municipală de Cultură. Muzică, film, teatru, Stand Up Comedy, vernisajul unei expoziții de pictură sunt doar câteva din evenimentele primei luni de toamnă.

Diana Gribincea -Popa: ”Ne dorim foarte tare să aducem bucurie în sufletele făgărășenilor și îi invităm la evenimentele noastre din luna septembrie. Consider că cel mai important lucru în această perioadă este să ne păstrăm bucuria și să fim uniți pentru a trece de această perioadă. Cultura ne poate poate ține uniți și sănătoși! Cel mai bun medicament pentru trup și suflet este zâmbetul.”

Evenimentele lunii septembrie sunt următoarele:

Luni, 6 septembrie 2021, de la ora 19.00 va avea loc evenimentul “Rock the Symphony” care va fi susținut de muzicienii Filarmonicii Sibiu.

Numele acestui proiect nu a fost ales la întâmplare, ci rezultă din fuziunea a două genuri: pe de-o parte genul Clasic (simfonic, conservator) și pe de cealaltă Muzica ușoară (Rock, Pop și Muzica de film) genuri aparent incompatibile.

Structura orchestrei în acest spectacol de fuziune este cea de Orchestră de Coarde (cu cele două viori, violă, violoncel și contrabas) căreia i se alătură elementele unei trupe Rock: chitara electrică, chitara bas, clape, set de tobe și percuție.

În ceea ce privește repertoriul, acest spectacol vă prezintă lucrări celebre din creația celor de la Deep Purple, ABBA, Adele, Guns N’Roses, Coldplay, Nirvana, Jimi Hendrix, Ramin Djawadi, Ed Sheeran, One Republic, Bruno Mars, Fredie Mercury, Michael Jackson și alții.

Marți, 14 septembrie, de la ora 19.00 făgărășenii pot urmări filmul ”Trenul Regal”. Filmul a fost filmat și în Făgăraș în anul 2016.

Călătoria Trenului Regal, de la stația de pornire la cea terminus, este metafora care leagă povestea de un secol și jumătate a unei instituții profund legată istoric și identitar de țara noastră, de prezentul și de viitorul ei.

Preț bilet 10 lei.

Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 18.30 va avea loc în concert de muzică folk.

Proiectul artiștilor folk brașoveni a demarat în acest an având ca scop schimbul intercultural, promovarea si susținerea creației în domeniul muzicii folk și poeziei din zona culturală a Brașovului , cu celelalte zone din țară.

În cadrul spectacolelor susținute de artiștii brașoveni se vor prezenta cântece proprii ale artiștilor prezenți, se vor lansa albume muzicale, vor urca pe scenă tinere talente locale sau artiști cunoscuți.

Preț bilet 40 lei.

Marți, 21 septembrie, de la ora 19.30 ,Dan Badea vine la Făgăraș cu un show excepțional de Stand Up Comedy alături de un invitat surpriză!

Joi, 23 septembrie, de la ora 17.00 va avea loc vernisajul expoziției de pictură semnată de Lia Flueraș în Turnul Tomory din Cetatea Făgăraș.

Vineri, 24 septembrie, de la ora 19.00 se va juca piesa de teatru ”Bărbatul perfect defect”. ”Iubire, fericire, ideal!

Toată lumea speră să atingă un ideal! La propriu! Mai ales femeile caută cu înverșunare bărbatul ideal! Se știe de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsiți bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsiți pe toate drumurile, vă taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix in drumul dumneavoastră! Mereu vă împiedicați de el pe stradă! Trebuie doar să vă îndrăgostiți, ca să-l recunoșteți! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că…ce faceți cu el? Îl păstrați? Sau îl cedați? Nu vă grăbiți să dați un răspuns până nu vedeți cu ochii dumneavoastră ” Bărbatul perfect defect “!

Preț bilet 40 lei.

Marți, 28 septembrie 2021, de la ora 19.00 va avea loc evenimentul ”Complet Necunoscuți”.

Un text scris de Octavian Strunilă “îmbracă” proiecția filmului #CompletNecunoscuți într-o manieră inovatoare, dând naștere unui spectacol inedit de TEATRU-FILM, cu actori în “carne și oase”!

Preț bilet 60 lei.

Biletele se pot achiziționa de pe link-ul:

https://www.iabilet.ro/bilete-fagaras-complet-necunoscuti-spectacol-de-teatru-film-67223/?fbclid=IwAR2YcIPDvz-FwNPw6zVDcNYkHXglJGYBCTIJjw02kC2ClV8B3ltnEkOHRQc

Miercuri, 29 septembrie, de la ora 19.00 va avea loc evenimentul ”A iubi românește”. Invitații vor fi: Dan Puric, Victor Socaciu și Cătălin Stepa. Preț bilet 15 lei.

Informații și rezervări la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.