De mâine se dă startul distracției la Victoria

Muzica, voia bună , activități pentru copii sunt doar câteva din ingredientele evenimentelor ce vor avea loc în acest weekend la Victoria. „Zilele orașului Victoria“, dar și festivalul „La noi la Victoria veniți“ sunt programate în perioada 4-6 septembrie iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. 
Așadar, copiii sunt așteptați să ia parte la mai multe concursuri, organizate de autoritățile locale, sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 10.00. În jurul orei 16.00 se dă startul distracției pe stadionul orașului.  Pe scenă vor urca pentru bucuria tuturor copiii de la Clubul Copiilor precum și invitați speciali: ansamblul ,,Căluşarii’’ din Găieşti, formaţii şi interpreţi de muzică folk, muzică uşoară – Vunk şi muzică populară -Junii Sibiului si Sebastian Emanuel Stan, etc
În cadrul acestui eveniment va fi şi o seară de teatru, luni, 6 septembrie 2021, la Casa de Cultură, începând cu ora 19.00, având loc piesa de teatru ,,Cafeaua domnului ministru’’, unde invitat special va fi pe maestrul Constantin Cotimanis.
Dragi victorieni, vă așteptăm pentru a sărbători împreună alături de producătorii locali și invitații noștri de seamă, zilele Orașului Victoria și să vă bucurați de Festivalul “La noi la Victoria Veniți!”
Sperăm că în acest an să-i primim cu căldură pe toți, mici și mari, respectând în același timp și condițiile impuse de pandemie.
(din păcate într-un numar mult mai mic față de alti ani datorită situației)
Activitățile se vor desfășura pe stadion începând cu ora 10.
Sperăm că vom avea și vreme bună.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
victoria1 victoria 3 victoria 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.