Prognoza meteo pentru luna septembrie 2021 – actualizată de ANM

Prognoza meteo pentru luna septembrie 2021 – actualizată de ANM după ce un val de aer rece a schimbat radical vremea în ultimele zile. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie spun că în septembrie temperaturile vor fi în scădere și uneori vor fi sub valorile normale din prima luna de toamnă. Potrivit prognozei meteo, va ploua în toată țara, dar cantitățile de apă nu vor fi foarte mari.

Vremea în săptămâna 30 august-6 septembrie
În săptămâna 30 august- 06 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile intracarpatice.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi în cantități normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 6-13 septembrie
În săptămâna 06 septembrie-13 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea în săptămâna 13-20 septembrie
În săptămâna 13 septembrie-20 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 20-27 septembrie
În săptămâna 20 septembrie-27 septembrie mediile valorilor termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, precizează reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.