Centrul Făgărașului prinde viață în acest weekend

Casa Municipală de Cultură Făgăraş organizează evenimentul „Trei seri culturale în inima României”.

În fiecare din cele trei zile, publicul are ocazia să asiste la reprezentaţii muzicale şi teatrale, susţinute într-un cadru inedit, în Parcul Central al Municipiului Făgăraș.

„Organizarea unui spectacol de muzică folk, blues și jazz în aer liber reprezintă, spunem noi, cea mai inspirată modalitate de a atrage tinerii și de a schimba percepția acestora vizavi de actul cultural instituțional .
Ținând cont și de efectele pandemiei de COVID-19, ne-am gândit să schimbăm zona de spectacol, înlocuind-o cu una inovativă, decorată spectaculos și amplasată astfel încât să nu fie îngrădit dreptul niciunui locuitor al Făgărașului de a participa la evenimentele organizate.“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

trei-seri-culturaleVineri seara, 20 august, va cânta trupa Htheththemeth, sâmbătă seara vor fi scenete susținute de artiștii trupei de teatru ”Thalia” și un concert folk cu Cătălin Stepa, iar duminică seara, va fi muzică jazz, alături de Dora Notărescu & Vlad Gălățianu.

După fiecare concert, până la ora 23.00, vor mixa muzică DJ Popix și DJ Dropside.

Program:

  • 20.08.2021, orele 20:00 – 23:00, concert de blues, DJ
  • 21.08.2021, orele 19:00 – 23:00, teatru, concert de folk, DJ
  • 22.08.2021, orele 20:00 – 23:00, concert de jazz, DJ.

Evenimentul beneficiază de o cofinanţare în valoare de 15.000 lei, asigurată de Consiliul Judeţean Braşov în cadrul Programului de finanţări nerambursabile acordate proiectelor culturale iniţiate de beneficiari de drept public.

foto reprezentativa arhiva: agerpres.ro

Un comentariu la „Centrul Făgărașului prinde viață în acest weekend

  • august 22, 2021 la 6:39 am
    Permalink

    Superbă prestația lui Cătălin Stepa,de mult nu am mai văzut un mini concert atât de frumos în are liber la Făgăraș! FELICITĂRI!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.