„Zilele orașului“ și festivalul „La noi la Victoria veniți!“, la începutul lui septembrie

Locuitorii orașului Victoria și nu numai sunt invitați să petreacă la începutul lunii septembrie în orașul de la poalele munților Făgăraș. Autoritățile locale, împreună cu Consiliul Județean organizează în 4 septembrie festivalul devenit deja tradiție „La noi la Victoria veniți!“. Festivalul este cuprins în evenimentul „Zilele orașului Victoria“, organizat în perioada 4-5 septembrie. 

Va fi multă distracție la începutul lunii septembrie la Victoria. Localnicii și nu numai sunt invitați să petreacă așa cum se cuvine în 4 și 5 septembrie.

„Festivalul „La noi la Victoria veniți!“ este inclus în „Zilele orașului Victoria“. Zilele orașului Victoria se vor desfășura în perioada 4-5 septembrie și am cumulat și acest festival. „La noi la Victoria veniți!“ este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov, pentru care avem o sumă de 15.000 lei și partea noastră. Din această sumă primită de la Consiliul Județean Brașov plătim patru artiști. Pe lângă cei care sunt la festival mai avem invitați de la Clubul elevilor de la Victoria. Sunt copiii de la Cercul de Muzică, coordonați de Mihai Halmagiu. Mai avem invitați de la Clubul copiilor de la Sebeș. Acești au participat și la un concurs la un post TV. De asemenea, trupa de călușari de la Clubul copiilor Găiești va fi prezentă, ansamblul „Călușarul“. Mai avem invitați locali, pe Piticu, cum îl știe toată lumea iar capul de afiș sunt cei de la Vank, care vor veni sâmbătă, pe 4 septembrie.“, ne-a spus Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

De asemenea,  în cadrul acestei sărbători vor fi organizate o serie de concursuri pentru copii: concursuri de handbal, de alergare în saci, de desene pe asfalt etc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.