Peste 1000 de făgărășeni vor primi pachete gratuite de igienă

La Făgăraș se va relua distribuirea pachetelor gratuite de igienă, pachete oferite printr-un program cu fonduri europene. Peste 1000 de astfel de pachete au ajuns în orașul nostru . Beneficiarii acestor ajutoare sunt persoanele cu venit minim garantat, dar și familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei.  Programul se desfășoară prin intermediul Direcției de Asistență Socială, astfel că 1052 de pachete vor fi distribuite  din această săptămână de la Cantina de Ajutor Social.

„În primele două săptămâni, aceste pachete vor fi distribuite celor care primesc venitul minim garantat, însă doar titularii (un pachet pentru fiecare dosar),precum și celor care primesc alocații pentru susținerea familiei.  În următoarele două săptămâni, pe liste suplimentare, se vor acorda aceste pachete persoanelor cu handicap grav și accentuat, dar și persoanelor fără venituri. “, ne-a spus Mihai Stan, referent DAS Făgăraș.

În pachetul de igienă sunt incluse cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți, săpun lichid- 1 bucată, șampon de copii- 1 bucată, șampon de adulți- 1 bucată, detergent- două bucăți. Pachetele se ridică personal de către persoanele îndreptățite de la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Ion Codru Drăgușanu, de luni până vineri, între orele 9.00-14.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.