Cod roșu de vijelie în mai multe localități din Țara Făgărașului

COD ROSU:Rafale peste 100km/h,grindina dimensiuni mari si medii, averse torentiale peste 35l/mp: Victoria, Vistea, Ucea, Cincu,Sambata de Sus, Dragus, anunță ISU BRASOV.

S-a înregistrat  și primul incident la Făgăraș, în contextul avertizărilor meteorologilor, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.  Din cauza vântului puternic, un arbore din preajma Cetății Făgăraș s-a rupt și a căzut pe promenadă. Nu s-au înregistrat victime. EVITAȚI zona pe tot parcursul furtunii!
Vă reamintim că este în vigoare un Cod Portocaliu de vijelii puternice și ploi în toată țara, valabil până mâine dimineață. Rafalele de vânt vor atinge 80-100 km/h, iar cantitățile de apă vor depăși 30 l/mp.
Întrerupeți orice activitate în aer liber. Intrați în casă, într-o construcție, ori într-un autoturism. Închideți ferestrele şi uşile. Parcați autoturismul în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.
De asemenea, șoferii din trafic au postat fotografii dintre Părău și Veneția, unde un copac a fost doborât de vânt. IMG_20210805_201724_110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.