„Trei seri culturale în inima României” – în perioada 20-22 august, la Făgăraș

Făgărășenii și nu numai sunt invitați în perioada 20-22 august la un eveniment cu muzică folk, blues și jazz, intitulat „Trei seri culturale în inima României“. Evenimentul va avea loc în parcul central din Piața Republicii din Făgăraș și este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov. 

Vor fi trei seri frumoase, cu muzică folk, blues și jazz. Vineri seara va cânta trupa Htheththemeth, sâmbătă seara vor fi scenete susținute de artiștii trupei de teatru ”Thalia” și un concert folk cu Cătălin Stepa, iar duminică seara, alături de Dora Notărescu & Vlad Gălățianu, ne vom bucura de muzica jazz. După fiecare concert, până la ora 23.00, DJ Popix sau DJ Dropside vor mixa muzică pe placul tuturor.
Acest eveniment este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Organizarea unui spectacol de muzică folk, blues și jazz în aer liber reprezintă, spunem noi, cea mai inspirată modalitate de a atrage tinerii și de a schimba percepția acestora vizavi de actul cultural instituțional .
Ținând cont și de efectele pandemiei de COVID-19, ne-am gândit să schimbăm zona de spectacol, înlocuind-o cu una inovativă, decorată spectaculos și amplasată astfel încât să nu fie îngrădit dreptul niciunui locuitor al Făgărașului de a participa la evenimentele organizate.“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

trei seri culturale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.