Comuna Şinca Nouă are, oficial, un nou primar

După aproape un an de interimat, Adrian Ciocan (PNL) este, din 2 august, primar ales al comunei Şinca Nouă din judeţul Braşov. El a fost ales primar la alegerile anticipate din 27 iunie, cu 632 de voturi (56,78%) dintre cele 1.113 valabil exprimate. Le ceremonia de depunere a jurământului, ce s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local Şinca Nouă a a participat prefectul judeţului Braşov, Cătălin Văsii, dar şi preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea.
sinca noua2„Angajamentele asumate în faţa cetăţenilor, care l-au ales cu un vot covârşitor, sunt cele mai puternice contracte pe care un primar le poate semna, aşa încât respectarea acestora devine prioritară şi obligatorie. Îi doresc mult succes lui Adrian Ciocan. Sunt convins că va reuşi să ducă la bun sfârşit proiectele începute, că va avea multe proiecte noi, iar la finalul acestui mandat şincanii vor fi convinşi că au ales bine”, a declarat Veştea, după ceremonie.
Alegerile de la Şinca Nouă au fost organizate după ce Dumitru Flucuş (PNL) a renunţat anul trecut la funcţia de primar, fiind ales şi deputat al României. După ce postul de primar a fost declarat vacant, atribuţiile primarului au fost îndeplinite de viceprimarul Adrian Ciocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.