Donație pentru Compartimentul de Protecție Civilă

Angajații Compartimentului de Protecție Civilă din cadrul Primăriei Făgăraș se vor putea deplasa prin oraș cu un mijloc de transport sustenabil. Două biciclete au ajuns ieri la acest compartiment, prin intermediul Forumului German, fiind folositoare pentru activitatea de de zi cu zi.

Forumul German a intermediat această donație. Doi agricultori din Liebenau au donat două biciclete pentru bărbați și ne-am gândit că ar fi de folos celor de Protecție Civilă, pentru a se deplasa mai ușor și astfel contribuim și la protecția mediului“, ne-a spus pr. Johannes Klein.

Serviciul de Protecție Civilă are în dotare și o mașină, cu care se deplasează la intervenții. Însă, pentru activități de prevenție și verificare, cele două biciclete sunt foarte utile pentru deplasarea prin oraș.

Ne sunt de mare folos aceste biciclete, mai ales când orașul e aglomerat. Sunt activități de verificare, cum ar fi cel de monitorizare a cotei râului Olt iar până la pod  la Galați, e mult mai simplu cu bicicleta. “, ne-a spus Viorel Harabagiu de la Protecție Civilă Făgăraș.

În prezent, acest serviciu are doi angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.