Vodafone România scumpeşte abonamentele de telefonie mobilă

Vodafone România va scumpi începând cu luna august preţul abonamentelor la telefonia mobilă cu aproximativ un euro, cu TVA inclus. Măsura a fost luată pentru a susţine „adoptarea noilor tehnologii de telecomunicatii pe termen lung şi oferirea de beneficii variate”. Compania a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor.

Clienţii care nu sunt de acord cu noile preţuri pot renunţa la abonament. Scumpirea nu va afecta şi cartelele pre-pay.

Contactaţi de Economica.net, reprezentanţii Vodafone România au spus că acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează doar anumite tipuri de abonamente. Redăm mai jos integral răspunsul acestora:

„La Vodafone avem o preocupare constantă de a furniza clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, cu accent pus în permanență pe experiența oferită acestora. Această preocupare se traduce în investiții constante în performanța și capacitatea rețelei, dar și în noi tehnologii și într-o gamă extinsă de beneficii non-telco pentru utilizatori, prin programul de loialitate.

Acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează anumite tipuri de abonamente, însă, din motive ce țin de strategia comercială a companiei, acestea nu pot fi specificate. Vodafone România analizează permanent dorințele și nevoile utilizatorilor și realizează modificări ale portofoliului de servicii mobile care să răspundă cât mai bine acestor nevoi. Această acțiune nu vizează utilizatorii cartelelor preplătite.”

Ultima scumpire a abonamentelor a fost operată de Vodafone în 2019. Vodafone România a raportat venituri din servicii de 801 milioane de euro, în anul financiar încheiat la 31 martie 2021, mai mici cu 1,5%, în comparaţie cu perioada similară a anului trecut, în timp ce baza de clienţi a ajuns la 11,1 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.