Strada Uniunii intră în reabilitare totală

Lucrări de reabilitare a străzii Uniunii încep astăzi și vizează partea carosabilă, trotuarele și spațiile verzi. Acestea vor fi executate pe tronsonul cuprins de la intersecția cu str. Negoiu până la intersecția cu str. Parcului. Traficul auto nu va fi închis, anunta Primăria Făgăraș.

Pe aceeași stradă a mai fost modernizat și pus în funcțiune și sistemul de iluminat public.

Prin același proiect, finanțat cu fonduri europene, mai sunt în desfășurare lucrări pe străzile Salcâmului și Titu Perția, urmând să mai fie executate pe străzile: 1 Decembrie 1918, I. M. Klein, Sf. C-tin Brâncoveanu, Vasile Alecsandri, Nicolae Bălcescu, Câmpului Nou, Azotului, Mihai Eminescu.

2 comentarii la „Strada Uniunii intră în reabilitare totală

 • iulie 13, 2021 la 4:00 pm
  Permalink

  Povești tovarășe Primar,povești. Azi am plimbat pantofii pe toate ,,șantierele,, orașului…..nu era nici un muncitor,nicăieri, ori poate lucrează doar noaptea…..Poate vreți să-mi rupeți gura cu str.13 decembrie,nu puteți,nu este gata,dar se circulă pe ea.

  Răspunde
  • iulie 14, 2021 la 5:35 am
   Permalink

   Sunteți răutăcios de-a dreptul!Eu merg zilnic la serviciu și văd oamenii muncind în pofida caniculei. Dar probabil vreți așa ca bătând din palme ,Sucaciu sa rezolve tori ce nu s-a făcut în 30 de ani.Dar așa suntem noi românii în general,nu putem sa acceptăm lucrurile bune făcute chiar și de un adversar. Dar sigur cu toții sunteți patrioți în declarații cât mai promițătoare

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.