Încep lucrările la podul de peste Olt, de la Voila. De luni nu se mai circulă pe pod

Încep lucrările la podul de peste Olt de la Voila iar Primăria comunei Voila informează faptul că de luni, 28 iunie nu se va mai putea circula pe ruta obișnuită către Cincșor. Astfel că, circulația va fi deviată de la Dridif pe drumul spre barajul hidrocentralei până la Cincșor.

dridif 1Se va ocoli pe traseul: ieșire din Dridif- direcția Sibiu- baraj hidrocentrală Dridif – pe malul drept al Oltului până la Cincșor (biserica evanghelică). Drumul este din beton, am reparat toate gropile din betoane și am reparat tot drumul până la intrare în Cincșor. Drumul este marcat corespunzător “, ne-a spus Gheorghe Osalciuc, primarul comunei Voila.

Valoarea totală a contractului pentru execuţia proiectului „Pod peste râul Olt pe DJ 105 la km 0+660, în localitatea Voila” este de 15.656.698,36 lei, din care 14.422.685,20 lei sunt bani accesaţi prin PNDL, iar diferenţa de 1.234.013,16 lei este asigurată din bugetul judeţean. Durata de realizare a contractului este de 28 de luni.

Contractul cuprinde demolarea podului situat pe Drumul Judeţean 105 şi construirea unui pod nou, cu o lungime de 93,95 metri şi o lăţime totală de 13,50 metri. Vor fi executate lucrări de refacere a albiei Oltului în amonte şi aval, vor fi construite rampe de acces, va fi amenajat drumul pe lungimile minime necesare, vor fi deviate rețelele de utilități din amplasament, urmând a fi refăcute utilitățile pe noua structură şi vor fi realizate lucrări pentru siguranţa circulaţiei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.