Prima promoție de asistenți ai Școlii FEG Făgăraș a absolvit astăzi cursurile

A fost o zi cu emoții pentru cei 85 de absolvenții ai Școlii Postliceale FEG Educațion Făgăraș. Sunt prima promoție din Făgăraș ai acestei școli iar ziua de astăzi va rămâne cu siguranță una de neuitat. Festivitatea de absolvire a avut loc la Liceul „Aurel Vijoli“  iar atmosfera a fost una de sărbătoare, așa cum se obișnuiește la finalul unui capitol din viață.

85 de absolvenți ai Școlii Postliceale FEG Educațion Făgăraș au depus astăzi jurământul medical. După trei ani de studiu, s-au calificat în meseria de asistent medical generalist, asistent medical farmacie și asistent medical Balneokinetoterapie.  Îmbrăcați în robe de absolvire și cu emoții și-au luat „la revedere“ de la colegii și profesorii, care le-au fost aproape în toată această perioadă.

IMG_1913„Este într-adevăr o zi importantă, este ziua în care elevii Școlii Postliceale FEG Education Făgăraș încheie primul ciclu, sunt absolvenții numărul 1 ai FEG EDUCAȚION Făgăraș. Este o zi deosebită, sperăm să fie la fel și în continuare pentru ei, să-și găsească locuri de muncă, să facă performanță și prețuiască meseria“, ne-a spus Roxana Opriș, director FEG Educațion Făgăraș.

 

Astăzi ne aflăm la o bifurcație. Încheiem un capitol frumos din viața noastră și începem altul, sper eu la fel de frumos și rodnic. Vreau să felicit toate colegele pentru faptul că ne-am ajutat și susținut și am reușit să ajungem până aici. Mulțumim profesorilor care ne-au ajutat, au avut încredere în noi, ne-au ghidat pașii timp de trei ani pe drumul cel bun“, ne-a spus Ana Maria Giunca, una din absolventele FEG Educațion Făgăraș.

Cei mai buni elevi ai primei promoții ai FEG Educațion au primit titlul de șefi de promoție și au fost premiați și felicitați de cei prezenți la festivitate . La specializarea Asistent Medical Generalist, șeful promoției este Adrian Săcăreanu, la A.M. Balneokinetoterapie, Carmen Merilă iar la specializarea A.M. Farmacie, Anca Bota și Simona Maria Urdea, s-au evidențiat în cei trei ani de studiu.

IMG_1930„E o zi cu mari emoții, dar și cu satisfacții. Mi-am dorit dintotdeauna să urmez această meserie, chiar dacă înainte am finalizat Facultatea de Jurnalistică. M-am străduit pe parcursul celor trei ani să descifrez tainele Farmaciei și mă bucur nespus de mult că munca mea a fost răsplătită astăzi, când am aflat că sunt una din șefele de promoție ale clasei de Asistent Medical Farmacie. Le urez tuturor colegelor mult succes în continuare și să ne revedem cu bine!“, ne-a spus Anca Botă, șefa promoției la A.M. Farmacie.

Școala Postliceală FEG Făgăraș și-a deschis porțile în urmă cu trei ani și în orașul nostru. În prezent, Scoala Postliceala FEG Education Fagaras este autorizata M.E.N. pentru urmatoarele specializari: Asistent Medical Generalist si Asistent Medical de Farmacie si autorizata pentru: Asistent Medical Balneofiziokinetoterapie si Recuperare.

IMG_1912 IMG_1919 IMG_1921 IMG_1924 IMG_1925 IMG_1933 IMG_1934 IMG_1935 IMG_1938 IMG_1939 IMG_1940

Un comentariu la „Prima promoție de asistenți ai Școlii FEG Făgăraș a absolvit astăzi cursurile

  • iunie 18, 2021 la 7:44 am
    Permalink

    Felicitari elevilor si profesorilor !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.