Șocant. Și-a găsit sfârșitul într-un beci plin cu fum

Incident șocant în această dimineață într-un bloc din cartierul Gării din Făgăraș. Un bărbat și-a găsit sfârșitul iar alții doi au fost transportați la spital după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu produs în beciul unui bloc. 

Locatarii blocului au fost cei care au sesizat oamenii legii și au dat primul ajutorul. În jurul orei 5.00, o familie care locuiește la parterul blocului a auzit strigăte de ajutor și a ieșit imediat pe scara blocului.

A fost toată noaptea gălăgie. Ei se mai întâlneau în beci. Dimineața, pe la ora 5.00 i-am zis soțului că aud că cineva strigă „Ajutor!“. Am ieșit din apartament și pe scara blocului era fum. Ne-am speriat, ne-am dat seama că e incendiu. Soțul a mers la beci dar era încuiat cu lacătul iar cineva din interior striga după ajutor. A  spart lacătul și i-a scos pe băieți de acolo, pe doi dintre ei. După cel de-al treilea nu a mai putut intra pentru că era foarte mult fum. Au intrat pompierii, însă nu l-au mai putut salva. Cred că a luat foc ceva acolo, era o saltea, o masă“, ne-a spus o locatară a blocului.

Din păcate, pentru un bărbat de 33 de ani, echipele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic.

,, În jurul orei 05.20 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu intr-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Fagăraș

La fața locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere, o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ

Cand au ajuns echipajele la fata locului subsolul era inundat de fum si arderea se manifesta mocnit.

S-a actionat pentru stingerea incendiului si pentru cautarea si salvarea unei persoane surprinsa de incendiu în subsol.

Persoana a fost scoasa de catre echipajele de pompieri. Aceasta era inconstienta si s-au inceput imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de catre personalul medical.

Din pacate barbatul in vârstă de 34 de ani nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat.

In subsol au mai fost alte doua persoane care au iesit pana la sosirea fortelor de interventie. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital iar cea de a doua persoana a fost transportata constientă la spital de catre a ambulanta SAJ.

Oamenii legii au început cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările acestui incident.”, ne-a transmis purt de cuv al ISU BRASOV, Ciprian Sfreja.

„În această dimineață, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui imobil situat pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul“, ne-a declarat Agent principal de poliție Nadia Olaru.

IMG_20210616_073059 IMG_20210616_072700

IMG_20210616_102001 IMG_20210616_101913 IMG_20210616_101947 IMG_20210616_072648

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.