Un prim pas pentru atragerea de investitori la Victoria

Un prim pas pentru atragerea de investitori la Victoria a fost făcut: demararea  realizării Planului Urbanistic Zonal, în zona sudică a orașului, la ieșire spre Viștea de Sus, pe partea dreaptă. Anunțul despre începerea acestei lucrări a fost făcut de primarul orașului, Camelia Bertea, care  a precizat faptul că în prezent nu există un PUZ, drept urmare niciun investitor nu pate construi la Victoria.

Prin realizarea PUZ se stabilesc condiții pentru utilizarea funcțională a terenului, modul de ocupare a terenului, condițiile de realizare a construcțiilor, profilarea viitoarelor drumuri în corelare cu cele existente, stabilirea lucrarilor tehnico-edilitare necesare creãri unei infrastructuri adecvate noilor funcțiuni.

In cadrul procedurii de achiziție desfăsurată pe SICAP, pentru servicii de elaborare PUZ-Zonă prestări servicii și mică industrie, au fost depuse oferte de către doi operatori economici.
In urma evaluării ofertelor a fost desemnat căstigător S.C.TOTAL BUSINESS LAND S.R.L.
Contractul in valoare de 64.260 lei cu Tva a fost incheiat in data de 03.06.2021 având termen de execuție 5 luni la o suprafată de 50.000 m2.
Nu putem atrage nici un investitor dacă nu oferim baza legală și anumite facilităti.
Asta facem acum însă este nevoie de timp și rãbdare.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.