Locuitorii din Șoarș se pot vaccina mâine la ei în sat

Echipe medicale se vor afla mâine la Șoarș, acolo unde se va desfășura o campanie de vaccinare, pentru locuitorii care doresc să se imunizeze. Direcția de Sănătate Publică Brașov a demarat o campanie de informare și vaccinare, în localitățile județului iar zilele trecute împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii Făgăraș s-au aflat în cele cinci sate ale comunei Șoarș. Localnicii au aflat direct de la sursă informații despre vaccinarea anti-COVID. 
Vineri, 4 iunie, începând cu ora 13.00, echipe medicale se vor afla la cabinetul medical din Șoarș, pentru a-i imuniza pe localnicii care doresc acest lucru.
În cadrul acestei campanii „Mai aproape de vaccinare“ a DSP Brașov, mergem noi către cei care, din lipsă de informații suficiente sau din lipsă de intenție sau mijloace de transport, pentru că sunt oameni care nu au cu ce să ajungă la un centru și atunci ne ducem noi către ei. Prima acțiune de vaccinare se va desfășura mâine, începând cu ora 13.00, la cabinetul medical din sat. Vom fi prezenți acolo, cu o echipă medicală; serul folosit este Johnsohn@Johnson, care se administrează într-o singură doză.“, ne-a spus Anca Bâtiu, purt. de cuv. al DSP Brașov.
Comuna Șoarș este una din comunele unde procentul persoanelor vaccinate este printre cele mai scăzute din județul Brașov. 84 de persoane s-au vaccinat cu cel puțin o doză( doza1 sau J&J), reprezentând 4,98% din populația eligibilă.
Următoarea localitate unde se va efectua o campanie de informare, urmată de una de vaccinare va fi la Ungra, acolo unde procentul persoanelor care s-au imunizat este foarte mic (4,08%)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.