Votăm Țara Făgărașului, destinația anului în România!

Avem o țară superbă, diferită, plină de frumuseți culturale, dar și naturale. Uneori parcă e și greu să te hotărăști unde să mergi și ce să explorezi. Zona noastră – Țara Făgărașului -a fost votată anul trecut „destinația anului“ . Pentru anul acesta s-a deschis din nou lista de propuneri, astfel încât la finalul concursului, să fie aleasă vedeta din 2021. Țara Făgărașului are toate șansele să păstreze acest titlu, însă e nevoie de ajutorul nostru. 

Făgărășenii și nu numai sunt invitați să nominalizeze și să voteze ca destinație a anului 2021 în România, Țara Făgărașului . Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site și să completați formularul.

Doar 6 destinații vor fi finaliste.

Dragi iubitori de Țara Făgărașului, avem nevoie de ajutorul vostru!

În anul 2020 Țara Făgărașului a fost declarată Destinația Anului, dacă vă doriți ca și în anul acesta să obțină această distincție sau măcar să ajungă printre destinațiile finaliste, avem nevoie de votul vostru!
Pașii pentru a nominaliza Țara Făgărașului pentru Destinația anului 2021, sunt simpli:
👉Intra pe site-ul atașat.
👉Completează formularul.
Deci? Voi cu cine votați? Puteți nominaliza doar până pe 4 iunie!“, este mesajul reprezentanților Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Țara Făgărașului.
Destinatia Anului 2021 este un proiect media sprijinit de mai multi bloggeri de călătorii care are scopul de promovare ale celor mai frumoase locuri din țară.
foto: https://www.destinatiaanului.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.