O nouă campanie de sterilizări gratuite la Victoria

Timp de două zile, în 17 și 18 mai,  la Victoria, Asociatia Save A Life a organizat a doua serie da campaniei de sterilizari gratuite.  Peste 100 de căței și pisici au fost sterilizate în această nouă acțiune inițiată de Asociația „Save A Life“. 
caini vict3In cele 2 zile ale campaniei, am reușit sa sterilizăm 105 catei si pisicuțe. Mulțumesc tuturor celor care s-au programat si au venit la sterilizat cu animăluțele. Mulțumesc partenerilor nostri Asociatia Aulim Pitești și Tierhilfe Hoffnung și in special echipelor d-lor dr. veterinari George Ganescu și Vlad Sarbu. Multumesc sponsorilor Saga Victoria si 317 Hotel Central Victoria, precum si primăriei orasului Victoria pentru suport. Vom continua campania de sterilizare gratuita pentru Țara Făgărașului si in luna iunie; respectiv 28 si 29 iunie, unde sper din suflet sa avem cel putin aceeasi prezenta ca pana acum. Va puteti programa din timp la nr de telefon 0725809423. Sterilizările subt gratuite si au loc in orasul Victoria“, ne-a spus  Gabriela Streza, Președinte Asociatia Save A Life / Salvează o Viața.
Sterilizarea este obligatorie prin lege, pentru toate animalutele care nu au pedigree. Prin sterilizare putem evita abandonul puilor nedoriți si înmulțirea necontrolata; dar mai ales pentru animăluțe, este mult mai sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.