20 iunie, data propusă pentru anticipate. Şinca Nouă e pe listă, cu alegeri pentru primar

Din iunie, comuna Şinca Nouă ar putea avea, din nou, primar, după ce încă din luna decembrie a anului trecut Dumitru Flucuş a renunţat la mandat pentru a merge în Parlament.  Astfel, în 27 aprilie, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea alegerilor locale parţiale în 20 iunie în 30 de localităţi din România, pe listă fiind şi Şinca Nouă.
Conform propunerii transmise de AEP, perioada electorală va începe în data de 16 mai 2021. Totodată, candidaturile pentru funcţia de primar vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.
„Lista localităţilor în care vor avea loc alegeri locale parţiale pentru primari în data de 20 iunie 2021 nu este încă definitivă, aceasta putând fi actualizată până la adoptarea hotărârilor Guvernului privind organizarea scrutinului, în funcţie de informaţiile noi ce vor fi comunicate de instituţiile prefectului”,  se arată într-un comunicat al Autorităţii Electorale Permanente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.