Făgărășenii, invitați și ei să stingă lumina cu ocazia „Orei Pământului“

Ora Pământului –  cea mai mare mișcare voluntară de mediu!

Anual, sărbătorim „Ora Pământului, de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.
Problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global.
Din 2011, Ora Pământului/Earth Hour a intrat în etapa „Mai mult decât o oră pentru planetă“ (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni sunt îndemnați nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

Pentru mai multe informații despre acțiunile și proiectele WWF-România, vizitați [url=http://www.wwf.ro]http://www.wwf.ro[/url].
Acest concept vizează creșterea încrederii cat si încurajarea interacțiunii dintre generații.
Autoritatea locala la astfel de inițiative, acționează mai de graba ca facilitator decât ca furnizor de servicii, încurajand astfel cetatenii cat si instituțiile făgărășene să susțină această mișcare, să contribuie la lărgirea numărului de susţinători ai evenimentului.
Mesajul este acela de a ne reconecta cu natura într-un mod sustenabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.