Fluxul de vaccinare de la Brâncoveanu a fost mutat tot în 13 Decembrie

De ieri a început vaccinarea la centrul  nou amenajat în cartierul 13 Decembrie, Centrul Medical Camelnic Terapy. De asemenea, deja pentru cele două fluxuri de vaccinare nou înființate se fac înscrieri pe liste de așteptare. Aproape 600 de persoane s-au înscris pe aceste liste. Potrivit reprezentanților DSP Brașov și fluxul  de la liceul „Constantin Brâncoveanu“ a fost mutat la acest centru din cartierul 13 Decembrie. Pe listele de așteptare pentru acest flux sunt peste 1500 de făgărășeni.

Fluxul care a funcționat la sala de sport a Liceului Teologic „Constantin Brâncoveanu“ a fost relocat la acest centru medical, astfel încât toate cele trei fluxuri își vor desfășura activitatea la Centrul Medical Camelnic Terapy. Programul va rămâne același. Persoanele care deja aveau o programare făcută pentru fluxul de la sala de sport a Liceului Brâncoveanu vor fi notificate prin  sms, cu schimbarea locului de programare și vor fi făcute anunțuri și la sala de sport a liceului“, a spus Anca Bâtiu, purt. de cuv. al DSP Brașov.

Autoritățile sanitare le recomandă cetățenilor ca în momentul în care primesc mesaj că au fost programați, să confirme prezența în timp de 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.