Invitație la Ziua Mondială a Apei

  Marcată în fiecare an pe data de 22 martie, Ziua Mondială a Apei se dorește a fi încă un prilej de recunoaștere a importanței pe care apa o are în susținerea vieții dar și în dezvoltarea comunităților.

    Activitatea pe care Apă Canal Sibiu SA o desfășoară în interesul celor aproximativ 300.000 de locuitori din aria sa de operare se bazează exclusiv pe ”lichidul vieții” – apa, pe care o captează, o potabilizează în vederea furnizării către consumatori, pentru ca mai apoi să o colecteze și să o epureze înainte de reintroducerea ei în circuitul natural.

    Compania și-a propus ca prin proiectele sale educaționale, adresate tinerei generații, să determine un comportament responsabil față de resursele de apă.

    Pentru a marca Ziua Mondială a Apei, Apă Canal Sibiu SA adresează o invitație tuturor copiilor din grădinițe și din ciclul primar al școlilor (clasele pregătitoare și I – IV) să-și exprime în mod artistic percepția față de rolul pe care apa îl are în viața de zi cu zi. Creațiile (desene, poezii, proiecte individuale sau colective etc) vor fi transmise în format electronic pe adresa de e-mail clienti.fagaras@apacansb.ro , până în data de 15 martie 2021.

    De Ziua Mondială a Apei, pe 22 martie, vom publica cele mai reușite expoziții/lucrări ale claselor/grupelor participante  pe pagina de internet a companiei, www.apacansb.ro. Fiecare clasă/ grupă  va fi premiată cu diplomă de participare.    Relații suplimentare pot fi obținute la Birou Relații Publice, tel. 0268211218  sau e-mail, clienti.fagras@apacansb.ro , ne-a transmis ing. Cristina Breneșu Rădoiu, șef sucursala Făgăraș.

 

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.