O nouă spălătorie auto modernă și-a deschis astăzi porțile. Servicii gratuite cu ocazia inaugurării

(P)

Făgărășenii și nu numai au la dispoziție începând de astăzi o nouă spălătorie auto self service, situată la ieșire din Făgăraș spre Brașov.  Spălătoria auto „SPEED WASH“ a fost inaugurată astăzi iar șoferii au la dispoziție 5 piste pentru autoturisme și una pentru spălarea mașinilor de mari dimensiuni. Cu această ocazie, clienții au posibilitatea să încerce gratuit astăzi, pe propria mașină ce înseamnă “experiența SPEED WASH“. 

IMG_1232În urma unei investiții mari, o familie din Făgăraș a reușit să deschidă porțile celei mai noi și performante spălători auto de tip self service.  Această afacere a pornit tot de la pasiunea pentru mașini a proprietarului Nelu Cherecheș sau Nelu Viteză, cum îl cunosc făgărășenii, după ce primul business a fost cel de transport și tractări auto.

Sunt pasionat de mașini și în special de performanța și îngrijirea acestora și de foarte mulți ani particip la raliuri, unde am obținut de cele mai multe ori un loc pe podium. De aici și numele de Nelu Viteză sau SPEED. De la această pasiune am reușit să-mi creez propria afacere, tot cu mașini, cea de transport și tractări auto. Tot de la pasiune am reușit, și mă bucur de acest lucru, să deschidem ceva modern, avantajos, calitativ pentru întreținerea autovehiculelor, o spălătorie auto self service. “, ne-a declarat Nelu Cherecheș, proprietarul spălătoriei auto SPEED WASH.

Spălătoria oferă 6 piste de spălare self service, care funcționează non stop, cu carduri eliberate de reprezentanții spălătoriei sau direct cu bancnote. Fiecare  pistă are 6 programe de spălare, cu servicii și produse de înaltă calitate. Un autoturism poate fi spălat pe exterior în 5 minute iar în interior în aproximativ 10 minute.

Spălătoria este de tip self service, cu produse și servicii de  cea mai bună calitate, modernă și avantajoasă.  Clienții au posibilitatea să opteze pentru carduri reîncărcabile sau pot plăti direct cu bani la cititorul de bancnote.   Cu ocazia inaugurării, oferim tuturor clienților care ne trec pragul servicii gratuite, astfel putem obține  și feedback-ul lor “, ne-a spus Iuliana Cherecheș.

Spălătoria se află pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 84, la ieșire din Făgăraș spre Brașov, cu intrare din sensul giratoriu.

IMG_1202 IMG_1206 IMG_1209 IMG_1217 IMG_1225 IMG_1227 IMG_1228 IMG_1230 IMG_1232 IMG_1233 IMG_1234

IMG_1203 IMG_1231

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.