Lucrări de împietruire în comuna Beclean

În  contextul în care în comuna Beclean încă se mai realizează lucrări de introducere a rețelelor de apă și canal, multe drumuri au rămas încă din pământ, în așteptarea finalizării acestor lucrări stringente pentru anii în care trăim. Chiar și așa, autoritățile locale din comună realizează frecvent lucrări de împietruire pentru ca oamenii să poată să  circule în condiții mai bune pe aceste ulițe. Pentru asfaltarea drumurilor, autoritățile locale spun că au pregătit mai multe proiecte, în speranța ca până la finalizarea proiectelor de apă-canal, să fie accesați bani pentru această modernizare.

Ca în fiecare primăvară, autoritățile locale au demarat acțiunea de împietruire a drumurilor extravilane și intravilane. Ieri, s-a acționat pe ulițele din Boholț.

IMG-20210208-WA0024Continuăm acțiunea de întreținere a ulițelor satelor din comuna Beclean. Ieri am fost la Boholț, azi la Calbor, pentru că ne-am pregătit încă de anul trecut cu stocuri de piatră, refuz de ciur, sorturi, pe diverse mărimi, pentru a avea acum pe ce pune mâna și să întreținem drumurile din satele comunei din intravilan și extravilan“, ne-a declarat Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Cât despre asfaltare, primarul comunei spune că a depus proiecte pentru asfaltare la CNI, în speranța că vor fi finanțate.

Pentru o parte din străzile și drumurile comunale, din extravilan și intravilan, avem deja proiecte pregătite pentru asfaltarea acestora iar pentru celelalte străzi, care nu sunt cuprinse într-un proiect, au fost intabulate, pentru a depune noi proiecte, pentru că vrem să accesăm fonduri europene, dar așteptăm ghidurile de finanțare. Suntem pregătiți pentru a obține finanțare, pentru asfaltarea străzilor“, ne-a mai spus primarul din Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.