Peste 1000 de făgărășeni vor primi pachete gratuite de igienă

La Făgăraș se va relua distribuirea pachetelor gratuite de igienă, pachete oferite printr-un program cu fonduri europene. Peste 1000 de astfel de pachete vor ajunge în orașul nostru iar de vineri, 5 februarie va începe distribuirea lor. Beneficiarii acestor ajutoare sunt persoanele cu venit minim garantat, dar și familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei.  Programul se desfășoară prin intermediul Direcției de Asistență Socială, astfel că 1052 de pachete vor fi distribuite începând de vineri, 5 februarie, de la Cantina de Ajutor Social. 

Așadar, începând de vineri, 5 februarie la Cantina de ajutor Social sunt așteptați beneficiarii să ridice aceste pachete.  „De aceste pachete de igienă vor beneficia cei care primesc venitul minim garantat, însă doar titularii (un pachet pentru fiecare dosar),precum și cei care primesc alocații suplimentare, în acest caz pachetele fiind distribuite întregii familii ( pentru fiecare membru al familiei).“, ne-a spus Gheorghe Harabagiu, șef Birou Servicii Sociale.

În pachetul de igienă sunt incluse cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți, săpun lichid- 1 bucată, șampon de copii- 1 bucată, șampon de adulți- 1 bucată, detergent- două bucăți. Pachetele se ridică personal de către persoanele îndreptățite de la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Ion Codru Drăgușanu, zilnic, între orele 10.00-14.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.